Само в 7DniBansko.bg

Бербатов, Щурците или отрепките? Ти избираш!

7 Dni Bansko11.05.2017540

Този юни ще е като нито един друг. Във футбола ни, в музиката ни, за България въобще. Две знаменити събития ще съберат близо 100 000 души на “Васил Левски” и “Арена Армеец”!

Димитър Бербатов събира в центъра на София едни от най-големите футболист в света за благотворителен мач в подкрепа на кадърни деца от неговата фондация и тази на знаменития Луиш Фиго. Прави го с подкрепата на Fibank.

“Щурците” си взимат може би сбогом завинаги със своите фенове в последния си концерт заедно. Любимците на десетки милиони българи през годините правят нещо знаменито послучай 50-годишнината си. Правят го с подкрепата на Fibank.

Преди това златните ни момичета вече взривиха България с невероятните си изяви за световната купа. Не само у нас. Правят го с подкрепата на Fibank.

В същото време една отритната от народа партийка, заточена далеч под 4-те процента, не спира да рие срещу банката на народа. Сега давате ли си сметка, че тези отрепки рият и срещу символите на този народ. Срещу легендите, които пак ще го радват!

С подкрепата на Fibank!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *