Само в 7DniBansko.bg

Николета отново любовница на Венелин Петков, върна се на ефир в bTV

7 Dni Bansko11.05.2017660

Николета Маданска се е върнала при шефа си Венелин Петков. Двамата отново са заедно, след като повече от месец бяха разделени.

До „Уикенд” достигна информация, че спортната журналистка е дала последен шанс на връзката с шефа си, чиито нервни изблици не само в нюзрума, но и в общия им дом, вече й идвали в повече.

Сексапилната водеща на спортните новини по Би Ти Ви цял месец не беше на работа, а причината за това е била раздялата й с Венелин Петков. Хора от нюзрума издадоха, че докато любимата му е била в неплатен отпуск, шефът на новините бил станал непоносим. Той по принцип бил много сприхав, но когато любовницата го изоставила, започнал да излива всичките си лични проблеми върху своите подчинени.

Преди около две седмици двамата отново се събрали. Отпускът на спортната журналистка изтекъл и тя се върнала на работа, а успоредно с това – и в апартамента на Венелин. Възродената любов веднага дала отражение на поведението му спрямо неговите подчинени. Той пак бил нервен и нетърпелив с хората, с които работи, но поне не вдигал скандали, както в отсъствието на Маданска.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *