Само в 7DniBansko.bg

Ужасна драма в “Шоуто на Слави”! И Дългия в потрес от случващото се с негова любимка (Скандална снимка)

7 Dni Bansko11.05.2017620

Цветелина Грахич е паднала под критичния минимум килограми, който доскоро я делеше от анорексията. Певицата на Слави се е стопила до 36 килограма.

Изпълнителката стартира кариерата си преди 6 години в кастинг към „Шоуто на Слави“. Тогава водещият нямал нищо против очевидно наднорменото тегло на Грахич, която по онова време тежи повече от 70 килограма. Но когато решила да отслабва, показал мощно одобрение, защото по принцип си пада по слаби и стройни мацки, пише „Уикенд“.

Дори Трифонов обаче вече се тревожел от външния вид на певицата си, която е изгубила поне половината от предишните си килограми. В последните месеци тя рядко показва краката си по телевизията. Професионалните стилисти в „Шоуто на Слави4, които имат точно око кое става за екран и кое – не, предпочитат да ги крият с високи чизми, панталони или дълги поли. На участие в Пловдив преди няколко дни обаче Грахич реши да се похвали колко слаба е успяла да стане.

Тя избра къса рокличка без ръкави, с която излезе пред феновете си в местен клуб. Много от хората останаха потресени от гледката на кльощавите й крака. Те вече са толкова слаби, че изглеждат криви, както става с всички жени с анорексия. Ръцете на певицата също са заприличали на клечки, а от лицето й се вижда само надутата с хиалурон уста.

Приятелите й отдавна й говорели, че трябва да лекува манията си да бъде слаба, но тя не приемала критики. От малка страдала от наднорменото си тегло и сега, след като успяла да се стопи наполовина, била убедена, че колкото повече отслабва, толкова е по-красива. Щом й намеквали, че страда от анорексия, тя отсичала, че това не е вярно и че има още излишни килограми.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *