Само в 7DniBansko.bg

Жестока загуба разтърси живота на Гери Малкоданска! Синоптичката потъна в скръб заради смъртта на… (СНИМКА)

7 Dni Bansko21.06.201814310
eb3d677c810

Красивата синоптичка Гергана Малкоданска написа разтърсващ пост в личната си страница във Фейсбук. Малкоданска се сбогува с кученцето си, което е било убито от “домашен” питбул, който посегнал и на нейния брат.

Ето и какво публикува синоптичката в мрежите:

“Сбогом, Оскарчето ми. Липсваш … безумно, ужасно, разкъсващо, раздиращо … Истината е, че изобщо не става по-леко с дните, само се правим на по-силни. Истината е, че не си спомням някога да съм била по-щастлива, откакто ти беше част от семейството ни. Че си АНГЕЛ и носеше само усмивки. Дори не успя да направиш 3 … защото беше разкъсан от “домашен” питбул. Който щеше да разкъса и брат ми след това … Моля ви, не си взимайте кучета, които не знаете как да гледате!!! А за нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек… Много ви обичам и двамата, макар и от далеч”

Проблемът с безпризорните кучета се разраства и отнема десетки животи всяка година. Припомняме, че само преди седмици питбул нахапа кучето на Джерард Бътлър в София. През февруари питбул уби 3-годишно дете в с.Мокрище.

Виновниците обаче не са четириногите, а собствениците им, които ги оставят гладни, често и настървени. Питбулите се ползват често и за незаконни кучешки боеве, с една цел – печелене на пари.