Само в 7DniBansko.bg

Криско задължи с договор Тита да го прави само с презерватив! Милионерска фамилия не я иска за снаха

7 Dni Bansko20.06.20184580
Криско

Поп звездата Христина Христова, по-известна като Тита, има забрана да забременява, научи „Галерия“. Продуцентът й Кристиян Талев-Криско изрично я предупредил, че в кариерата й няма място за бебета. За да се подсигури и предпази от гафове, рапърът оформил изрична клауза в договора на Тита, според която протежето му няма право да забременява и излиза по майчинство в следващите 10 години.

И ако засега 19-годишната изпълнителка няма такива намерения, то в следващите няколко години биологичният й часовник сигурно ще затиктака.

Гаджето на Тита – Виктор, е малко по-голям от нея и според запознати, намеренията му към певицата са повече от сериозни. Родителите му също много я харесват, но фактът, че синът им няма право да ги дари с внучета в следващите 10 години, доста ги отблъснал.

Виктор произхожда от заможно семейство и е мечтана партия за всяко момиче. Неслучайно близки до Тита предричат скорошната й раздяла с приятеля й, който ще си намери друга красавица без рестрикции в личния живот.

„Тита е наясно с негативите на договора, но няма избор. Adamand Records (компанията на Криско – б.р.) я изстреля на върха и това е цената, която трябва да плати. В крайна сметка, Криско гледа своите интереси и Тита няма да му е полезна с надут корем“, коментират запознати.

Хонорарът на тийн идолката е около 3500 лева, голяма част от които влизат в джоба на рапъра. Освен това, Криско постави началото на продуцентската си компания именно с Тита, чиито успех бе решаващ за лейбъла. Рапърът е инвестирал много в младата певица и неслучайно се е подсигурил с договор „анти бебе“.