Само в 7DniBansko.bg

Тита удари жестоко Гери-Никол и я свали на земята! Вече всички говорят само за новата тийн звезда…

7 Dni Bansko19.06.20182200
гери никол

Българската поп музика има нова кралица и това не е Гери-Никол. Името й е Тита и вече има хиляди последователи, които припяват песните й навсякъде – от нощните заведения до паркове и градинки.

Младата изпълнителка, която наскоро завърши 12-и клас, удари в земята Гери с новата си песен. Парчето на Тита е едно от най-гледаните, за разлика от това на Яката дупара.  Песента „Фотошоп“ на едрогърдата певица е №1 във всички класации и отвя конкуренцията, писа „България Днес“.

Откакто Гери се махна от Криско, тя издаде само един истински хит, който е в дует със 100 Кила. Участничката в „Капките“ не прави често песни като цяло, което кара феновете да се отричат от нея

За разлика от Гери, кариерата на Тита върви във възходяща линия. След като изгря на сцената на „Х фактор“, родената в Силистра изпълнителка вади само хитове и вече си спечели стотици фенове. Участията на Тита в нощните заведения са през няколко дни, а в тях тя пее само свои песни, за разлика от Гери-Никол, която от време на време изпълнява и чужди парчета.

Този път Гери не ни изненада както бе обещала. Парчето й е слабо. Не става за нищо. Това на Тита е по-добро и по-ритмично!“, коментират в мрежата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *