Само в 7DniBansko.bg

Сензационно! Слави напуска bTV през юли! Не е истина кой му забива нож, за да го смени

7 Dni Bansko10.05.2017890

Иво Сиромахов води тайни преговори с ръководството на Би Ти Ви около подготовката на ново вечерно предаване, което ще заеме мястото на „Шоуто на Слави“ идната есен.

Сценаристът на Дългия ще оглави екип от млади и талантливи комици, които най-накрая ще свалят от ефира 17-годишната опека на праймтайма от Учиндолеца и зрителите ще си отдъхнат, пише „Таблоид“.

Ширещият се упорит слух, че „Шоуто на Слави“ пада от ефира на Би Ти Ви, намерил своето потвърждение из коридорите на частната медия, след като новоизлюпеният директор на канала Венелин Петков потвърдил пред тесен кръг висшестоящи колеги, че договорът няма да бъде удължен. Всяка година Трифонов подписва едногодишен договор, чиято крайна дата е краят на юни.  След двете му спрени предавания гологлавият шоумен вече е провел няколко разговора на високо ниво и съвсем нормално приемал факта, че дните му в частната медия буквално са преброени.

Венелин Петков и началникът на канала Флориан Скала вече се консултирали какво може да се излъчва наесен на мястото на „Шоуто на Слави“ и единственият възможен вариант е подобно забавно и развлекателно предаване, тъй като часът не е удачен нито за политика, нито за сериал. Петков обаче е решил да удари врага си в ахилесовата му пета. Новинарят е провел разговор на четири очи с главния сценарист на Трифонов – Иво Сиромахов.

На гологлавия писател му е предложено сформирането на екип от млади и талантливи комици, които обаче да се занимават наистина със скечове и смешки, а не с политика. Освен сатира, Иво имал свободата да отразява и културни събития, а предложението било подплатено с тлъсто месечно възнаграждение от 40 000 лева, като според рейтингите заплатата щяла да бъде коментирана отново.

Съвсем дипломатично на този етап Иво не е казал нито да, нито не на Венелин Петков, но пази пълно мълчание за апетитната оферта, която му дава възможността да се откъсне от опеката на Слави и съвсем победоносно да застане на мястото му – дългогодишната мечта на не чак толкова успелия хумористичен писател. Иво обаче е започнал да агитира за преврат събратимите си по писалка – мекушавия Ивайло Вълчев и изживяващия се като културтрегер Кулеков.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *