Само в 7DniBansko.bg

Невиждана простотия! Кобрата навря среден пръст в лицето на…

7 Dni Bansko10.05.2017571

Кубрат Пулев наскоро защити Интерконтиненталната си титла след 12-рундов мач срещу Кевин Джонсън. Зала “Арена Армеец” остана наполовина празна за разлика от първия му бой на родна земя в края на миналата година. Този път голяма част от зрителите не се подлъгаха, за да гледат поредния мач на българина, който не прилича на бокс, а на друг спорт.

Видеклип улови Кубрат Пулев в доста неприлична ситуация. Според слуховете извън камерите и обективите българският боксьор често изпада в подобни положения – думите и жестовете му често са на доста ниско ниво. Въпросният видеоклип е малко преди мача през декември миналата година с Кевин Джонсън.

В зала “Арена Армеец” до Пулев се приближава един от най-известните боксови промотъри – Еди Хаарн, който го пита защо не иска да се боксира с Джошуа. Тогава Кубрат започва открито да се репчи и да пита: “Готов ли е? Готов ли е?”, след което най-демонстративно показва среден пръст, навирайки го в лицето на другия участник в разговора. Така няколко секунди, докато Пулев се отдалечава от двамата гости…

коментар

  • Олег

    11.05.2017 at 10:49

    Стоичков се държи невъзпитано,но е гениален футболист,А Кубрат е посредствен боксьор.Така че нямат сравнение.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *