Само в 7DniBansko.bg

Е това е бизнес! Пловдивчанка и фенка на Алисия изкарват по 10 бона на месец само от събличане

7 Dni Bansko10.05.20171180
Модата на телефонния секс остава в миналото. Класическите еротични линии заглъхват за сметка на набиращите популярност видеочатове с голи мацки на живо, пише „Телеграф“.
Резкият спад на търсене на розови телефони снижи цената на услугата у нас до 0,60 лв. На минута пъшкане. Само до преди година цените на фиксираните услуги бяха между 0.96 и 1,98 лв. На минута еротични въздишки. Операторите регистрират все по малко обаждания на импулсни телефони, на които непозната леличка се представя за 20-годишна ердогърда бамбина, говори мръсни думи и стене в слушалката.
Този вид услуга се ползва предимно от по-възрастни мъже, които все още не са открили тайнствата на новите технологии. В опит да тушират конкуренцията на лайф камерите, част от предлагащите секс по телефона фирми добавят и опции като секс по скайпа или среща с телефонистката на живо. Това обаче се оказва само уловка за потребителя, колкото гласът отсреща да задържи по-дълго интересът му и да навърти по-голяма сметка.
Далеч по-добри перспективи за сексманиаците дават видеочатовете на живо. Едни от най-популярните сайтове като американските LiveJasmin, CAM4, немският Scout69 и рускоезичният VibraGame, а и много техни конкуренти в бранша излъчват разголените момичета онлайн неограничено и напълно безплатно.
Чатовете с тях също са публични, но уловката е в желанието на потребителите да общуват с тях и да ги карат да изпълняват желания им като сваляне на сутиен , прашки и мастурбиране пред камерата. За целта е необходима регистрация в сайта, която също е безплатна, но задължително изисква данни от кредитна карта. Така в един момент потребителят се изкушава да плаща, за да получи от мацката специално внимание, още плътски удоволствия и наслада за очите. За целта с кредитната карта се купуват определен брой жетони или т.нар. Токени. Цените варират, но като цяло максимумът за пълно събличане и свършване пред камерата не надхвърлят 70 лв., което се равнява на около 250 токена. Плащането става онлайн, включително и пред платформата ePаy.bg.
Много българки, предимно студентки, изкарват добри пари по този начин. Необходимо изискване е освен компютърни умения, девойките да имат познания по английски език и атрактивна външност. С разголване пред камерата ако едно момиче е особено атрактивно може да заработи до 200 евро на ден или до 10 000 лева на месец.
Една от най-популярните българки се подвизава на лайф камерите като bubblekush7. Макар да контактува само с чужденци, сексманиаците в България я разпознаха като 24-годишната Виктория от Пловдив. Друга популярна българка е 21-годишната Моника от София, която е популярна като milenium359. Третата известна на родните потребители пък е 22-годишна фенка на фолкпевицата Алисия и е популярна като HOTAllyssia.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *