Само в 7DniBansko.bg

Истината за Рачков и Мария лъсна! Игнатова забременява инвитро от щурия водещ… (Подробности)

7 Dni Bansko15.06.20187590
димитър рачков

Мария Игнатова и Димитър Рачков се събраха преди броени седмици и са решили да не губят ценно време в създаването на общ наследник. ТВ водещата е била засечена на гинекологичен преглед в специализиран кабинет, където й били взети подробни изследвания.

Хора от персонала на болничното заведение издават, че Мария живо се интересувала от процедурата инвитро и нейните стъпки, като любопитството й вероятно е събудено от желанието й с Рачков най-сетне да имат дете.

До помощта на лекарите се стигнало, защото Игнатова вече не е първа младост, а освен това преди години, когато родила първородния си син Виктор от бизнесмена Петко Димитров, била между живота и смъртта, писа „Ретро“.

По всяка вероятност тогавашните усложнения са оставили своето трайно отражение, което обяснява защо още преди да се разделят, двамата с комика никога не се решиха да работят за бебе. Мария още изпитвала ужас, когато се присетела какъв стрес преживяла покрай появата на Виктор и именно неприятната емоция от изживяването години наред я спирала да поиска второ дете.

Тя родила преждевременно, тъй като се разболяла и трябвало да приема антибиотици. Когато детето проплакало доста по-рано от определената дата, било прието по спешност в болница, а самата Мария също беряла душа, прикована към леглото. Двамата лежали в различни клиники и на бившия й мъж се налагало да снове между двете места. После Игнатова изпаднала в тежка следродилна депресия, която не могла да преодолее година след това и което било причината с Петко Димитров да се разделят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *