Само в 7DniBansko.bg

Бормашини и чукове прогониха Лили Иванова от луксозната й резиденция! Майстори тровят живота и нервите на примата!

7 Dni Bansko15.06.20181140
лили иванова

Лили Иванова се е отдала не на летен релакс край някой плаж или на морето, а на ударни ремонти. Столичният апартамент на певицата е обект на пълна реновация, заради което звездата се е изнесла от там.

Изпълнителката явно е решила да освежи жилището, като за целта е наела цяла бригада. Майсторите обаче май няма да успеят да изпълнят за пет дни всичките й прищевки, а ще работят повечко.

Докато обновяват официалната й резиденция, Лили се е отдала на живот далеч от шума на чуковете и бормашините. Певицата се е изнесла от имота си, а местоположението й е пълна мистерия. Нито съседите, нито близките на певицата знаят къде живее в момента.

При една от визитите си до дома обаче Лили бе забелязана да дава стриктни инструкции на майсторите. Изпълнителката държи всичко да е перфектно, а наетите майстори не смеят по никакъв начин да противоречат на звездата.

След като раздаде указанията си, Лили се качи в автомобила си, а шофьорът й я закара до втория й дом.  Да му мислят съседите й в центъра на София, които ще слушат цяло лято бормашини и чукове по стените си, пише ежедневник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *