Само в 7DniBansko.bg

България официално с диагноза – “клинична смърт”! Поставиха ни я, заради Марешки

7 Dni Bansko09.05.2017270

“Един подсъдим е заместник-председател на Народното събрание и обикаля телевизионните студиа и дава интервюта като телевизионна звезда, обяснявайки как не е направил това, което е направил. Това е узинително” – Става дума за Веселин Марешки, а думите са на общинския съветник от Варна, който го съди.

Именно конфликтът между общинския съветник от Варна Костадин Костадинов и Веселин Марешки доведе до искания имунитет на депутата. От края на 2015 г. Марешки е подсъдим по дело за изнудване. Второто обвинение срещу бизнесмена е за нанасяне на лека телесна повреда на Костадинов.

Той е категоричен, че ако не се касаеше за Веселин Марешки, досега отдавна да има приключило дело с осъдителна присъда.

“Вместо това едно такова елементарно криминално дело се точи вече трета година”, коментира пред Нова телевизия Костадин Костадинов.

Той допълни, че не очаква делото да приключи скоро

„Българското правосъдие не гледа еднакво на хората в зависимост от техния социален и финансов статус”, каза Костадинов.

„Парадоксът е, че във всяка една такава ситуация, в която и да било нормална европейска демокрация, каквато за съжаление България не е, един такъв субект никога не би си помислил да се занимава с политика, а ако се занимава, гражданите не биха му гласували доверие. Марешки е диагноза за състоянието, в което се намира България в момента, а именно състояние на клинична смърт”, категоричен бе общинският съветник.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *