Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате какво се случва с циганина, дето преди около година подпали България! Не, не е в затвора

7 Dni Bansko13.06.20188130
подпалвач

Помните ли жаркия август на миналата година? За хората в Пиринско той бе два пъти по-горещ, защото гасиха пожар. Един от най-големите в съвременната история на региона.

Огънят запали ето този циганин на снимката. По невнимание, докато гледал говедата на екологична организация. Та невниманието на този работник на Зелените костваше щети за над 3 милиона лева! Тогава говорителката на Прокуратурата Румяна Арнаудова бе категорична: Константин Митев е подпалвачът, имаме доказателства.

Почти година по-късно Прокуратурата пак ни радва с брифинг. Не, не е за Митев. Той пак е на свобода и пак пасе говеда, може би екологични. По сигнал на шефовете му от Зелените обаче разследват хората, които направиха така, че над Банско прирастът на гора да е двоен в сравнение с всяка друга планина у нас! Да не говорим за стопанисваната навремето от корояда Тома Белев Витоша.

Същият онзи Белев се хвалеше на пиринските протести на паветата, че няма да даде косъм да падне от главата на цигането. И сочеше в посока Банкя. Кого имаше предвид не стана ясно. Но е факт, че заради редовното сутрешно кафе в неделя с когото трябва, Белев и хората около него се превърнаха в екомилионери от държавни и други поръчки. А, да, и са статут на недосегаеми, дори когато съдът ги е обявил за нелегитимни.

Излиза, че в България можеш да запалиш гора, да застрашиш живота на хиляди хора, да унищожиш дървета за милиони левове и накрая да си на свобода. Защото си станал част от Религията! Коя религия ли? Ще цитирам Явор Дачков, той най-добре я описа преди няколко месеца:

Екологията е модерна религия, която заедно с ЛГБТИ културата (гей, лесбийки, бисексуални, трансджендър и интерсексуални) се налага с методичност и сила като официално вероизповедание с глобална претенция. Ако се усъмниш в глобалното затопляне или аналните удоволствия, изпадаш от живота. Вече и на село няма спасение, щом и овчарите станаха еколози.

Това е дух на безумие, чийто проявления стават все по-абсурдни.

Особено на фона на прагматичния пласт, скрит под камуфлажа на високите каузи. Стотици милиарди за митологията около глобалното затопляне, стотици милиони за преброяване на дивите зайци. Проекти, кампании, пропаганда, масово вдебиляване и промиване на мозъци. При това упражнявано от незначително малцинство над мнозинството. Класическа диктатура.

ПП: А знаете ли колко ще е интересно, ако Прокуратурата провери какви пари получават Зелените само по онази държавна поръчка за отлеждането на 27-те искърски говеда, които подпалвачът от Кресна вардеше? Майките на децата с увреждания не ще реват, а ще вият, ако разберат.

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *