Само в 7DniBansko.bg

Краят на България! Цацаров разследва Радо Янков и Сани Жекова по сигнал на два зелени гея и един кришнар

7 Dni Bansko12.06.201837640
Áàíñêî - ñíîóáîðä - Ðàäîñëàâ ßíêîâ - ïîáåäèòåë

Сотир Цацаров започнал проверка на “Юлен”, Федерацията по ски и…Спортното министерство! По сигнал на “Зелените”.

Осветлете обаче сигнала, да видим кои са тези влечуги! Ковачевите бездетници ли са, тумбата джендери ли са писали, докато зеленясваха на педерасткия фест или онзи кришнар, дето преследва хлапета из софийските улици.

Да видим кои са еничарите пенявещи се, че българската държава финансира спортните си символи като Радо Янков, Сани Жекова, Алберт Попов и останалите, заради които и през зимата българският флаг се вее по света.

От министерството на Красен извадиха документация, че всичко е по правилата. Говорителката на Цацаров пък опита да се прави на интересна – за 14 години федерацията по ски получила 40 милиона лева, множко били! Та това е по-малко от 3 милиона на година! За федерация, която доведе в България нещо немислимо – най-добрите скиори на планетата, организира стартове от всякакви световни купи, излъчвани в над 150 страни по света. ТАКАВА ЕВТИНА РЕКЛАМА НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ПРАВЕНА, НЯМА И ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА!

Ето затова швейцарските господари на зелените влечуги ги насъскват срещу Пирин, срещу българските ски, срещу хората, позволили си да направят в България ски-оазис. Нали знаете, че ако утре държавата спре финансирането на такива стартове, от тях веднага ще се възползват курорти, които ще спечелят милиони? Ами защо да не спонсорираме едни еничари, дето ще ни помогнат. И ето ги тези пред вратата на Цацаров!

Е, за да има реципрочност, веднага прокуратурата да влезе и при еничарите. Защото, ако на ските държавата за 14 години е дала 40 милиона, на тези еко-олигарси на всеки 12 месеца им брои по 80! Да пресаждат блатни кокичета, да се грижат за месечния цикъл на албатроса и да шинират счупените крачета на скакалците в Каварненско.

За 14 години тези са опоскали близо милиард! И ако Цацаров не запука и тях, значи наистина шефът на тази ОПГ (Организирана Природозабогатяваща Група) е прав, че през седмица си пие кафето в Банкя с Него, за да му казва какво да прави. Или да не им прави. И нищо чудно утре и за Тома Белев да говорят като за кмета на Симитли…