Само в 7DniBansko.bg

Ужасяваща трагедия! 2-годишната дъщеричка на любимия олимпийски шампион на Банско се удави в басейн

7 Dni Bansko12.06.201829240
1

Огромна трагедия сполетя семейството на олимпийския шампион в ските Боде Милър. Най-малката дъщеря на легендарния състезател и съпругата му Морган почина, след като падна в басейн в Южна Калифорния.
Емелин, която беше на година и половина, се е удавила и дори усилията на спешния екип не са могли да я спасят, предаде Би Ти Ви.

“Ние сме безкрайно опустошени. Нашето момиченце Еми почина вчера. Никога не сме мислели, че можем да преживеем такава болка. Нейната обич, нейната светлина, нейният дух никога няма да бъдат забравени. Нашето малко момиче обичаше живота и му се радваше пълноценно всеки ден. Семейството ни моли да бъде оставено на спокойствие, за да преживее този миг“, написа четирикратният световен шампион в Инстаграм.

Сигналът към спешната помощ е подаден от квартал “Кото де Каса”. Екипът, пристигнал на място, не е могъл да помогне на момиченцето. Емелин е била транспортирана в близката болница, където медиците също не са могли да я върнат към живота.

Тя е най-малкото от четирите деца на Милър, който има още двама сина и една дъщеря. Той е може би най-великият скиор, участвал на стартове за световната купа в Банско.