Само в 7DniBansko.bg

Няма да повярвате с каква кака се хвана Митака от “Ден и Нощ”! Шокът е тотален

7 Dni Bansko08.05.2017800

Кристиан Кирилов, по-познат като Митко от култовия младежки сериал „София ден и нощ” по Нова телевизия, си завъди учено гадже, узна HotArena.

 Мацката на здравеняка е 7 години по-възрастна, но за сметка на това е експерт по молекулярна биология.

Репортер на „Таблоид” засече прясната влюбена двойка да се натиска на излизане от столичен ресторант преди дни. Напомпаните мускули на шуменеца не останаха незабелязани и се наложи двамата да позират и дават автографи близо четвърт час.

Съвсем наскоро новоизгрялата тв звезда се раздели с щерката на банкерката Цветелина Бориславова и веднага скочи в нова връзка. Митко, познат като възглупав герой от сериала, събрал студенти от цялата страна, бил лудо влюбен в приятелката си. Каката обаче го строявала за щяло и нещяло.

Здравенякът обаче хлътнал сериозно по учената си любовница тъкмо заради по-сериозното й отношение към живота, за разлика от кифлите, които му се мятали като мухи на мед. На пръв поглед приятелката на Кристиан-Митко не блести с особено забележителен външен вид, особено на фона на перхидролените кукли от предаването.

Новата спътница в живота на Кирилов е момиче от класа, но от различен калибър – има сериозна професия с шанс за научна кариера. Самата тя в компания казвала, че й e леко неудобно, когато на улицата фенки напират да се снимат с Митака. Въпреки това била сигурна, че е срещнала любовта заради голямото сърце на своя любим.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *