Само в 7DniBansko.bg

Уникално КАДРИ на “Златните момичета” на Раева от концерта на Слави в Лондон! Заедно събраха милионите за деца в нужда… (ВИДЕО)

7 Dni Bansko11.06.201810450
15287107492

“Златните момичета” на България се включиха в чудесна кауза. Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Любомира Казанова, Ренета Камберова и Снежана Дечева бяха част от благотворителния концерт на Слави Трифонов в Лондон. Грандиозното събитие се състоя пред препълнената зала “O2 Арена”.

Гимнастичките представиха своето запомнящо се шоу пред хилядите ни сънародници във внушителната зала и бяха бурно аплодирани от публиката. Събраните средства – над 2 милиона лева, ще бъдат дарени за деца с увреждания у нас.

“След благотворителния концерт в Лондон съвместно с “Шоуто на Слави” и “Ку-ку Бенд”! Каузата – приходите от концерта ще бъдат дадени на деца с увреждания в България! “ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА”, големи спортисти и човеци с огромни сърца, БРАВО!

Най-голямата зала в Европа “The O2 Arena” в Лондон беше препълнена! Хиляди български знамена, българи, които плачат и пеят, толкова много българска енергия и толкова много любов към България! Благородна идея, направена по фантастичен начин!

Респект към всички, взели участие и дали частица от себе си за осъществяването на тази невероятна кауза!”, написаха от Българска федерация по художествена гимнастика, публикувайки снимки от събитието. Въодушевената Илиана Раева пък показа и няколко видео клипове, както и написа “След концерта, изтощени и заредени… Толкова българска енергия… Фантастично… До следващата ни среща някъде по света.”

ФИНАЛЪТ✨✨✨✨✨????????????????????????????????????????

Публикувахте от Iliana Raeva в 10 юни 2018 г.

Вижте това!Всички пеят “Моя страна..” ??❤️??❤️??❤️??❤️??✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Публикувахте от Iliana Raeva в 10 юни 2018 г.

 

“Златните момичета” по-вдъхновени отвсякога със Слави и “Ку-Ку бенд” 02 Arena London българска и туптяща с невероятна енергия!??????✨✨✨✨

Публикувахте от Iliana Raeva в 9 юни 2018 г.

Източник: Блиц спорт

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *