Само в 7DniBansko.bg

Съдия-изпълнител изхвърли Елена Петрова от апартамента, мъжът и лови ку.ви в интернет

7 Dni Bansko07.05.2017830
Разводът на Елена Петрова с гръцкия милионер Арист отелис Фотилас може да се окаже най-голямата грешка в живота й. 5 години след раздялата си с него, къдрокосата актриса трудно успява да поддържа високия стандарт на жив от, на който бе свикнала и дори изгуби 2  от апартаментите си заради необслужвани кредити.

2 години след като се споразумя с частен съдебен изпълнител да не продава на публичен търг ипотекираните й апартаменти, актрисата все пак ги е загубила, установи проучване на „ Уикенд”. Звездата  от комедийния сериал „Ние, нашите и вашите” получи преди 11 г. 2 жилища в баровския квартал “Лозенец”, точно срещу Южния парк, като предсватбен подарък.

И докато финансови неволи са налегнали Елена, нейният бивш гръцки съпруг е пощурял и ловува за гаджета в интернет. Според запознати, с мимолетните си любовни афери олигархът  отмъщавал на бившата си жена за рогата, които тя му е слагала.

Арис, както се представя във виртуалното пространство богаташът, правел всичко възможно да впечатли родните  красавици, публикувайки свои снимки, с които демонстрира висок стандарт на живот. Бившият съпруг на актрисата владее  отлично 4 езика – освен гръцкия, който му е майчин, Арис говори свободно английски, испански и български. 52-годишният мераклия е уточнил, че се вълнува  от жени, футбол, масажи, еротика и социални мрежи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *