Само в 7DniBansko.bg

Скандално! Можеш да си поръчаш депутатка на Марешки от ВИП-каталог! (Снимки +16)

7 Dni Bansko07.05.20171420

Искаш да си поръчаш депутатка за хостеса или да е манекенка на събитието ти? Няма проблем. Звъниш във “Вип Фешън” и питаш за цената на Боряна Георгиева! Толкова лесно…

Оказва се, че депутатката от партията на Веселин Марешки още доработва като професионален модел. Нейни снимки, някои от които с неприлично голи за народна избраничка цици, все още стоят в каталога на “ВИП Феъшн” и примамват клиенти.

Както е известно общи снимки на Георгиева в интимни пози и с Марешки лъснаха тези дни по медиите и не остана съмнение, че ако не сега, то поне преди време двамата са били доста близки. Сливенската красавица, която е пресен депутат от партия „Воля”, направи сефтето си пред голяма медия. Народната представителка с минало на моделка гостува в студиото на Жени Марчева, но вместо да се държи като любезна домакиня, водещата директно се изгаври с новата депутатка.

Боряна е регионален директор за аптеките на Марешки във Варна, а отдавна се носят слухове, че двамата споделят не само работни, но и любовни отношения. Самата Георгиева трудно скрива този факт, след като се появи и снимка на двамата как депутатката на „Воля“ е прегърнала нежно своя председател, в което тя не съзира нищо лошо и заявява спокойно: „Няма нищо лошо в това, близки сме си”. Да са си близки, колко да са си близки, дотолкова, че Георгиева да ръководи заедно с Марешки партията, но пък за момента ораторското говорене от трибуната никак не й се получава.

Поне не така, както са и се получавали голите снимки!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *