Само в 7DniBansko.bg

Срамът на годината! Вижте къде лъсна по задник шеф Манчев

7 Dni Bansko07.05.2017620

„Обичам да се храня и не спазвам диети. Затова съм малко по-пълен”, споделя шеф Иван Манчев.

Сега шкембакът на топ кулинаря е троен в сравнение с онзи, който носеше преди година. Водещият на „Кошмари в кухнята” вече прилича на човек, който току що е глътнал огромен балон.

Манчев попадна във фокуса на “Уикенд”в офис на банка „Райфайзен”. В трезора той внасяше по сметката си голяма сума пари, спечелена от гурме ресторантите му и от тв изяви.

Докато чакаше на гишето, „главният готвач” на Нова се наведе към финансистката пред него и панталонът му се свлече надолу по задника му. В резултат дупето на Манчев се оголи пред останалите клиентите – видя се дори цепката между бузите. По-голямо стъписване сред „публиката” обаче настъпи, когато звездата на „Черешката на тортата” и „Кошмари в кухнята” приключи работата си на касата, обърна се и изпъчи тумбак. Лъсналият в целия си блясък корем предизвика такъв шок сред присъстващите, че всички в банковия клон замлъкнаха пред величието му.

Знаменитият кулинар усети каква е причината за настаналата в трезора внезапна тишина и видимо се смути. След което бързо-бързо се устреми към изхода, та да избяга от вперените в него десетки учудени погледи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *