Само в 7DniBansko.bg

Потрес! Не е истина в какво се превърна секс-символът Зара

7 Dni Bansko07.05.20171540
Риалити героинята Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от първия сезон на шоуто „Биг Брадър” , отдавна не се е вясвала на родна земя.

Сексапилната брюнетка от години живее в Обединените арабски емирства и за това време смени един куп любовници, но накрая съвсем изненадващо взе, че се омъжи. Зара се кротна до австралиеца Ерик Уотсън, който официално е неин съпруг от миналата година.

Палавата брадърка се залюби със заможния австралиец на остров Бахрейн и бързо успя да му завърти главата. Еирк е професионален лекоатлет и убедил Зара да участва в триатлон, включващ 2 км плуване, 90 км колоездене и 21 км тичане. Състезанието било с продължителност 7 часа и улисани в подготовката и ежедневните тренировки, двамата се харесали и се сближили.Близки до младите влюбени твърдят, че те все още не мислят за деца. И двамата в момента имали съвсем други цели и интереси. Занимавали се усилено със спорт и Зара дори се преквалифицирала в професионален фитнес инструктор. Подтикната от съпруга си, тя ежедневно блъскала големи тежести в залата и приемала един куп хранителни добавки. В резултат на това родната хубавица е напомпала такива мускули, на които даже някои мъже биха завидели.

Запознати издават, че в момента Зара се подготвяла за състезание по културизъм и много се надявала да спечели първото място. „Винаги съм била спортна натура, но преди бях по-скоро кльощава, сега съм атлетична и се харесвам повече”, обяснява варненката на приятелите си в социалната мрежа. пише “Уикенд”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *