Само в 7DniBansko.bg

Любо Нейков си организира тайна среща с Милото! Двамата титани на българското кино договаряли…

7 Dni Bansko08.06.2018840
любо нейков

Любо Нейков си организира тайна среща с Калин Сърменов. Двамата титани на българския театър и кино бяха забелязани в столично заведение.

Звездите договаряли подробности около постановката „Скакалци”, в която участват звезди от „Комиците”, както и други съвместни проекти. Те дори обсъдили евентуално съвместно турне между Нейков и компания в Сатиричния театър.

За да съгласува евентуалните дати за представленията, Нейков пожелал да ги запише. Той записал информацията на салфетка, която грижливо прибрал след това.

Прави впечатление, че актьорът е пропушил отново. Лекарите му бяха забранили цигарите и алкохола заради наднорменото тегло, но очевидно той не е могъл да устои на изкушението.

Въпреки това показва въздържание и не употребява високоградусови напитки, а само минерална вода. Милото също кара на безалкохолни напитки, но Сърменов определено беше по-ангажиран с разговора.

През цялото време той ръкомахаше и говореше на висок тон, а накрая двамата напуснаха заедно заведението, пише „България днес”.

След раздялата им Нейков остана на спирката за тролея, но не за да чака градски транспорт, а за да извика шофьор, който да го вземе и да го откара към следващата задача от работния му ден.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *