Само в 7DniBansko.bg

Ето тези колаж и снимка отвратиха България! Вече е ясно коя е най-гнусната партия в държавата! (ВИЖТЕ ГИ)

7 Dni Bansko07.06.201848800
октопод

В Слънчев бряг на дюните се издига луксозен хотел. Ама баш на плажа!

Да сте чули по време на строежа му зелените еуглени да протестират? Някак си финансово доволни мълчаха! А днес искат оставката на Валери Симеонов. Единственият човек в правителството, който се бори срещу падането на дюните по морето под мутренско иго. Което автоматично означава, че зелените еуглени са минали на страната на мутрите.

В същото време продължават да демонстрират срещу застрояването на Пирин. Т.е. протестират срещу…НИЩО! Защото Пирин никой няма да го застроява. Нито с хотели, нито с молове, даже нова АЕЦ няма да се прави там. Въпреки, че във Фейсбук вече я “вдигнаха”.

Що за идиотско поведение е това на зелените еуглени? Протестират срещу нещо, което не съществува. И в същото време не виждат онова, което боде очите на цяла България!

Този колаж и снимката до него казват всичко за Зелените. За най-гадната рекетьорска организация у нас. Финансирани под масата те си създават изкуствени врагове, за да не забележим, че не водят войната там, където тя наистина е нужна.

Ама как да вдигнеш джабала за незаконно построен на плажа хотел, когато напук на всякаква логика зелената ти душица всяко лято почива там. За един лесовъд говорим, за един водач на най-гнусната партия у нас. Тази на рекетьорите в зелено. Дето на всичкото отгоре се хвалят, че си пият кафето с Бойко. А ние чакаме от него да им отреже я пипалата, я главата.