Само в 7DniBansko.bg

На Слави му писна! Нападна журналистка от ПИК с: Малоумна си, докога с тези въпроси!?

7 Dni Bansko06.05.2017481

Слави Трифонов използва и днешния празник на храбростта на българската армия и за трети ден се настани на столчето си пред парламента, за да се бори за референдума си.

Звездата на БиТиВи се зараче да стои под паметника на Цар Освободител, като и днес около него бяха сценаристите му и поддръжници.

На Слави му писна обаче от пратениците на неговия любим Недялко от ПИК и този път изригна срещу провокативното им поведение. “Смятам, че си малуомна, ако ми задаваш три пъти един и същи въпрос, що фъфлиш и ме плюеш”, изригна Слави срещу журналистката от ПИК ТВ Ива Николова, която очевидно изпълнява поръчка с повдението си.

“Ако законът не харесва на Валери Симеонов, че има референдум и трябва да се проведе с изборите, за да не се харчат повече пари, да го промени, той е депутат”, коментира Трифонов на въпрос за коментарите на съпредседателя на Обединени патриоти.

коментар

  • liusien

    06.05.2017 at 22:14

    Може да чета всякакви глупости за Слави и екипът му, но личното ми мнение е, че това, което вършат, заслужава адмирации!!! Защото, ако изборите които отминаха, бяха мажоритарни, всичките тези тюфлеци, наричащи се “патриоти”, нямаше да ги има в парламента! Нямаше да има и НЕобразовани калинки, кокошки, педали и наркомани там!!! Нямаше да го има и Боко като “премиер”!!!!!!!!!!!!……….. Всичко щеше да е много по-различно от днес! Да се надяваме, че в отстояването на резултатите от Референдума, ще се вземе пред вид не само мажоритарният вот, а също и намаляване на депутатите на 120 човека и драстично намаляване на субсидиите на избраните представители на “партии”!!!!!!!!!!!!
    Слави и екипът ти, много хора сме със вас!!!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *