Само в 7DniBansko.bg

Как да спечелите 3 млн. лева в най-новото риалити? Не трябва да ви убият или изнасилят!

7 Dni Bansko31.01.201770

Биткта за рейтинг и телевизионен пазар вече минава всякакви граници. На прага е ново риалити, в което можеш да спечелиш 3 милиона лева! Голямата цел обаче е ужасяваща – да останеш жив! А, да, и да не те изнасилят.

Руският IT милионер Евгений Пятковски организира и финансира риалити формат, който е тотално непознат в световната практика и ще е с стил „Игрите на глада”, съобщава сайтът „Мисло”.

30 души от цял свят, поравно мъже и жени,  които ще бъдат определени след кастинг, ще бъдат оставени в Сибир при екстремални условия – студ до минус 40 градуса, диви зверове, сред които мечки, вълци, никакви хора на стотици километри около района на формата.

На участниците ще бъде практически разрешено всичко – от алкохол, побой, изнасилвания, дори убийства. За целта те ще подпишат документ, с който свалят от организаторите всякаква отговорност. За да оцелеят, участниците ще бъдат снабдени само с ножове. За да си осигурят храна, ще трябва да ловуват, да хващат риби и да търсят корени.

В района на риалити формата няма да има снимачна група. Вместо това, мястото ще е осеяно с камери, повече от 2000, а и самите участници ще носят портативни камери, чиито акумулатори издържат 24 часа.

Шоуто ще се показва по телевизиите в онлайн режим, като едновременно ще върви и превод на английски, френски, китайски, немски, арабски и руски езици. Голямата награда е 1.3 милиона паунда, а мераклиите ще трябва да платят по 132 000 паунда за участие. Първото издание на екстремния формат ще стартира през юли 2017 година.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *