Само в 7DniBansko.bg

На какво мирише Преслава? Всички я отбягват

7 Dni Bansko06.05.2017520

Напрежението по оста Галена-Преслава продължава да ескалира.

Бивши приятелки и настоящи врагини не пропускат възможността да си покажат една на друга, че не се харесват. На 18 май в навечерието на рождения си ден Галена ще гостува на столична дискотека. Това е първата изява на певицата след раждането на втория й син. Тази вечер тя ще празнува и рождения си ден като е поканила и колежки, които да споделят празника й. Разбира се Преслава не е поканена. Тя научила , че е пренебрегната и това я кара да се чувства зле.  Напоследък колегите й масово я отбягватсякаш миищше на нещо, поради което тя пътува и излиза единствено със сестра си Ивелина.

Неизбежна среща все пак ще има и тя ще стане концерта „Мегазвездите на Пайнер“, където двете ще пеят заедно с Фики. Датата на уникалното събитие е 10 юни в Шумен.

Отношенията между двете рухна след наградите на Планета, когато Галена не се появи, защото предварително се знаеше, че Преслава ще е голямата победителка. Папараци на „България днес“ засякоха Преслава да броди сам сама, дори без охрана и шофьор, което потвърждава, че в гилдията я отбягват.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *