Само в 7DniBansko.bg

Цветанов с изненадващо обяснение какво е изхвърлило Лиляна Павлова от Регионалното министерство

7 Dni Bansko05.05.2017251
Лиляна Павлова има натрупан опит, разпознаваема е в Европа и затова ще се справи добре с поста, който й отредихме, а именно да подготви България за председателството на Европа. Това заяви Цветан Цветанов в сутрешния блок на БНТ по повод изненадващото изхвърляне на Лилето от регионалното министерство.
“Не знам изненадахме ли опонентите си с Николай Нанков, но той е много добър кадър”, вери още Цветанов. Вторият в ГЕРБ обяви, че Екатерина Захариева също е кадър, който е с нова позиция, но е “убеден, че няма да промени позицията на България по важните национални и световни теми”.
“В кабинета “Борисов 3″ заложихме на съвсем друго поведение. Все пак България трябва да бъде над всичко и затова гарантирам, че всички министри ще бъдат доста комуникативни с всички партии дори и с опозицията”, каза той и увери, че това правителство ще изкара целия си четири годишен мандат.
Цветанов говори и за Цецка Цачева и защо е заела поста правосъден министър: “На този пост ще се ориентира много бързо и ще изпълни всички препоръки, които получихме от ЕС за съдебната ни реформа”.

коментар

  • Бойка

    05.05.2017 at 20:13

    Цв Цв. заблуждава гаргите. А Павлова не беше “изхвърлена”!! Тя беше скрита с точното значение на тая дума. Европа няма да пропусне да се интересува за 50 те милиона ,които е дала за отводняване на 4 километра отсечка от прочутата достроена магистрала “Марица. А и другите пари за отсечки от магистрали ,които цъфват при първия проливен дъжд. САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ РЕМОНТИРА ПЪТ,ОТКРИТ ПРЕДИ ТРИ МЕСЕЦА. Ето защо ще е по-спокойна за което Цацаров ще се погрижи .

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *