Само в 7DniBansko.bg

Ексклузивно! Джошуа ще връща титлата! Може да се бие само и единствено с Кобрата !

7Dni Bansko04.05.2017290

Председателят на Международната федерация по бокс Линдзи Тъкър потвърди, че единственият съперник на шампиона Антъни Джошуа за шампионския пояс на IBF може и трябва да бъде единствено Кубрат Пулев.

Световният боксов портал BoxingScene.com потърси боса за коментар по казуса, тъй като постоянно се говори, че следващата битка на шампиона ще е Владимир Кличко, Тайсън Фюри или друг.

“Джошуа е шампион, а задължителен претендент е Кубрат Пулев. Той е такъв, защото е втори в ранглистата. Може и трябва да се бие единствено с него за пояса, такива са правилата. Преди седмица изпратихме писма до двете страни с припомняне за започване на преговори. Тази седмица това трябва да стане”, коментира Тъкър.

BoxingScene.com не изключва възможността Джошуа да пренебрегне разпоредбата, но в този случай Пулев ще се бие с друг за пояса, който ще бъде отнет от британеца.

По-рано днес агентът на Джошуа – Еди Хърн потвърди за преговори, но не изключи възможността титлата на IBF да бъде върната заради друг ангажимент на шампиона.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *