Само в 7DniBansko.bg

Бившата жена на Главния побърка София! От какво е болна вдовицата на Жоро Илиев?

7 Dni Bansko04.05.20171271

Мая Илиева, която навремето бе еталон за красота, естетика и стил, в момента не прилича на нищо. Вдовицата на боса на ВИС-2 Георги Илиев мяза на караконджул и може да уплаши хората с по-чувствителна душевност, потресени са в светските среди.

Милионерката е надебеляла рязко и в момента гони по килограми отколешната си приятелка Наталия Симеонова. Мая, която някога се стремеше да не надхвърля 52 кг. и сбираше погледите с изящната си осанка и кръстче „оса”, сега гони 80 кила и е пуснала гигантски задник, корем като на бременна биволица и огромна гуша ала Цецка Цачева.

Бившата кокона е станала страшно небрежна към външния си вид и продължава да вапцва в гарваново черно косите си. Те пък съвсем са оредели от безкрайните процедури и плачат за сгъстяване. Мая не се е отказала от модата да ги събира в кок и вдига нагоре малкото останали косми. Това оголва цялото й лице и гуша и пред публиката се разстила гигантска месечина. Лицето на Мая пък е изрисувано като на индианец с тежък грим, а очите й по традиция са изписани с особен вампирски грим. Гигантските бузи стават платно на всевъзможна палитра тонове – от синьо-лилаво до розово-червено.

Според запознати, в последната година вдовицата на Жоро Илиев имала сериозни здравословни проблеми. Тя била покосена от така модерното автоимунно заболяване, популярно още като синдром на Хашимото. Мая рязо качила килограми и никаква диета не може да й върне предишния сексапил. Болестта вероятно се е отключила след позорния край на връзката й с варненския тарикат Ники Шванца. Морският плебой я ошушка здраво, след което я заряза и 2 месеца по-късно се ожени за варненска красавица. Оказа се, че докато уж е бил гадже на Мая Илиева, Ники Шванца е поддържал и паралелна връзка с бъдещата си булка.Някои обаче смятат, че причината за напълняването на вдовицата се крие в огромните количества алкохол, които милионерката поглъща. Тя отваряла първата бутилка вино по обяд, а до края на деня те ставали около 3. Мая се разхождал демонстративно посред бял ден с чаша в ръка в салона си на бул. „Патриарх Евтимий”, пише “Уикенд”.

коментар

  • кйдциз

    04.05.2017 at 23:21

    хаха вестник Уйкенд известен като вестник Дебелашко Пеевски

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *