Само в 7DniBansko.bg

Абсолютна гавра! След като едва не я направи инвалид, Дивна не дала и една стотинка за лечението на Кристин…

7 Dni Bansko30.05.20185870
Кристин Дивна

Два месеца и половина след катастрофата на пътя Русе-София, отношенията между двете бивши приятелки – Дивна и Кристин Илиева, все още са вледенени. Топмоделката едва не остана инвалид, като и в момента се намира в болница в Истанбул за поредна операция.

Според близки на Кристин Дивна изобщо не е посетила приятелката си в болницата в София. Лъжа били и тиражираните писания, че певицата е предложила да поеме част от разноските по лечението. Дивна, което се отърва без почти никакви наранявания, все още била събрала смелост да се срещне лично с потрошената Кристин и да й се извини в очите, пише седмичник.

До този момент Дивна не е дала нито стотинка за лечението на манекенката, макар финансовото й състояние да е значително. Тя спечели 500 хиляди лева като победителка в музикалното риалити “Пей с мен”. Близки до Дивна твърдят, че отдавна е профукала парите, но дали това е така, малцина знаят със сигурност.

Самата Кристин Илиева по обясними причини все още не е дала показания пред криминалистите. Има вероятност показанията й да обърнат разследването и да утежнят положението на певицата от Русе.

Изданието твърди още, че Илиева е споделила пред свои близки следното: “По време на целия път тя (Дивна – б.р.) шофираше екстремно, няколко пъти я помолих да намали скоростта и да не изпреварва толкова рисковано, но не ме послуша…”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *