Само в 7DniBansko.bg

Внезапната смърт на Божидар Данев потресе всички! Почернената от мъка Ани сподели: Изгубих духовния си…

7 Dni Bansko29.05.20188990
тъжна вест

Внезапната смърт на изпълнителния председател на Българска стопанска камара (БСК) Божидар Данев потресе мнозина. Причините за кончината му все още не са обявени официално, но всичките му познати, приятели и колеги започнаха да изразяват своите съболезнования. Те го направиха на личния фейсбук профил на Данев.

„Отлетя Божидар Данев. Пет години от живота си бях негов служител и приятел. Божидар Данев ме прие с цялата ми неопитност, учи ме, повярва в мен и ми даде шанс да съм до големите и важните в обществения и политическия живот. Страната ни загуби добър, честен и мислещ човек, с визия и плам, който вярваше на хората. И правеше добрини. По своя си начин – тихо, скромно и с уважението към всеки“, написа мъж на има Александър Миланов.

Татяна Иванова пък споделя: „Отиде си Божидар Данев…един Велик ЧОВЕК, Невероятен ПРОФЕСИОНАЛИСТ и Приятел!!! Поклон…“.

„Изгубих духовния си баща – човекът, от когото черпих знания, умения и емоции в продължение на почти 18 години.

Каквото и да напиша за него, ще бъде недостатъчно, неловко и преходно, защото той беше наистина ГОЛЯМ! Такива хора се раждат рядко, затова са толкова ценни, а често и незаменими.

Не знам дали някога отново ще срещна толкова мъдър, щедър и фин човек. Много ще ми липсва!

Сбогом, господин Данев! Почивайте в мир!“, написа Ани Алашка от Българската стопанска камара във фейсбук профила на Божидар Данев.

Междувременно някои е поделил от името на Данев информация на Българската стопанска камера на ;личната му страница.

В информацията пише:

„Уважаеми дами и господа, Информираме Ви, че траурната церемония в памет на изпълнителния председател на БСК Божидар Данев ще се проведе на 1 юни 2018 г., петък, от 13.30 часа, в Храм “Св. Архангел Михаил”, кв. Бояна, ул. Бояна парк №4.

От днес до петък, в сградата на БСК (ул. Алабин 16-20) е открит траурен кът, където всеки може да поднесе съболезнованията си в книгата за съболезнования.

Траурен кът с книга за съболезнования ще функционира и по време на церемонията в Храм “Св. Арх. Михаил”.

Източник: Блиц

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *