Само в 7DniBansko.bg

Жесток удар за Фънки, махат го от “Капките”! Победата на Славин – компромисен вариант (Горещи подробности)

7 Dni Bansko29.05.201859390
фънки

Димитър Ковачев – Фънки традиционно си навлича гнева на най-верните фенове на хитовия формат „Като две капки вода“ и затова в следващите сезони на предаването най-вероятно повече няма да го видим сред членовете на журито.

Още от началото на актуалния сезон рокаджията системно удря по едно рамо на певеца Константин, с когото завързаха приятелство след престоя си във „ВИП Брадър“ миналата година. Шоуто обаче сега е друго, но подкрепата помежду им е все така явна и определяща. Това е и причината в социалните мрежи все повече да искат Фънки да се махне от формата.

В точка на кипене сред почитателите се превърна и един от последните лайфове на шоуто, когато Фънки поряза с коментара си не за първи път атрактивната и доста добре справяща се със задачите си фолкдива Софи Маринова. Той я съсипа, задето не знае английски език, писа „Шоу“.

Аман от уговорки! Коцето си дава точките на Гери-Никол, а дебеланкото Фънки ги поощрява при първа възможност!“, пишат в мрежата.

Хора зад кулисите споделят, че самата Софи не е успяла да скрие яда си, който пролича след думите й: „Каквото и да направим, Коцето получава само високи оценки от Фънки. Деветки и десетки. Симпатични са ми и двамата, но не може така да се прави. Прецакват се останалите участници! На всякакви езици пях, постарах се, но високи оценки не получих!“.

Зрителите са забелязали, че на последното живо предаване тя дори не се е усмихвала, което не е типично за нея, след като бе от най-лъчезарните участници.

Поведението на Фънки изнерви дори Катя от дует „Ритон“. Тя си позволи да коментира в мрежата следното: „Софи Маринова е много добра в „Капките“. Като слушам Фънки какви ги наговори, само и само да спечели Коцето… Ужас!“.

След като HotArena първа писа, че Гери-Никол е уговорена да бъде победител, а че Коцето е печелил вече два реалити формата и не върви да оглави и този, макар че Фънки добре се погрижи да го бута напред, от предаването са решили на финала да сменят стратегията и да акцентират върху двамата ощетени участници Славин и Иван. В крайна сметка снощи спечели Славчев, което е странно, тъй като той е доста позабравен след победата си в „Х фактор“ и не е толкова актуален и обичана звезда колкото Коце и Гери

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *