Само в 7DniBansko.bg

Е, не! Марешки пак весели! Тръгна да целува Бойко Борисов по…

7 Dni Bansko04.05.2017270
Веселин Марешки отново разсмя Народното събрание.
Лидерът на “Воля” реши, че и той трябва да се изкаже по гласуването за ново правителство. „Ще подкрепим кабинета „Борисов” 3, но няма да дадем нито един ден толерантност и ще следим всички министри дали спазват клетвата, дадена в НС“, заяви Марешки. „
Очаквам да оправдаете доверието, което днес Ви даваме и Ви пожелаваме да останете в историята не само като човека, управлявал три пъти България, а и като успешния премиер на България“, заяви Марешки на Бойко Борисов. „В името на просперитета на България и на българския народ ние пожелаваме успех на коалиционния кабинет“, заяви още той и завърши речта си с думите: „Бог да пази България!“, което разсмя залата, защото 5 минути по-рано така приключи и лидерът на ДПС.
Направо комично обаче стана положението, когато разследваният за рекет, побой, картели и незаконен износ бизнесмен отиде да връчи папка с предизборната му програма на Бойко Борисов, че дори пробва да го целува по бузата, но Генерала така и не стана. Бъдещият премиер не издържа на комичната ситуация и се разсмя.
В кулоарите пък веднага коментираха, че Марешки е готов да направи всичко на Бойко, само и само да отърве затвора, надвиснал над главата му.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *