Само в 7DniBansko.bg

Оцелялата Цвети Стоянова се изпокара с целия ансамбъл! Причината е тъжна

7 Dni Bansko04.05.2017750

Помен няма от приятелството на Цветелина Стоянова с нейните съотборнички от ансамбъла по художествена гимнастика.

Без конкретна причина и по собствено желание цветето на родната гимнастика се изолира от дружките си и упорито страни от тях. Това потвърди и треньорката Ина Ананиева, която ги направи шампионки.

„Не знам каква е паричната Цвети да ни отбягва. Това е изцяло нейно решение. Може би тя трябва да каже защо страни от нас”. Според запознати Цвети взела решение да се откъсне от колежките си без никакъв повод. Тя била вечно сърдита и нацупена, изолирала се от тях и имала чувство, че й завиждат. От известно време Цвети не спира да пише хапливи коментари, намеквайки за влошените си отношения с ансамбъла.

Най-близка Цвети беше с адашката си Цветелина Найденова, Двете имаха планове да правят общ бизнес свързан с мода. Но днес е скарана и с нея. Самата Найденова преди време сподели в интервю, че категорично не се вижда с нея. Единствения човек от старото обкръжение на Цвети е гаджето й Сашо Любенов.

„Цвети има един основен проблем. Винаги мисли, че всички са срещу нея, че винаги има някаква конспирация. Живее с усещането, че никой не я обича, нея уважава. Рано или късно това отблъсква и най добронамерените хора от близкия й кръг“, разкриват източници на България днес.

Иначе относно плъзналите слухове, че Цвети планира сватба с приятеля си, бабата на гимнастичката категорично отрече това да е вярно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *