Само в 7DniBansko.bg

Нещо уникално чака този уикенд феновете в Банско – вижте подаръка от Fibank

7 Dni Bansko31.01.2017100

Рейс директорът на ФИС за сноуборда Уве Байер даде отлична оценка за подготовката на трасетата за предстоящите стартове за Световната купа в Банско. Германецът присъства днес на тестовете за спринткроса в които участва и Сани Жекова (на снимката) и даде висока оценка на екипа на БФСки начело с Виктор Гичев и Валентин Стефанов за подготовката на трасетата, съобщиха от федерацията.

Междувременно от единият от генералните спонсори на стартовете в Банско – Fibank разкриха какви изненади готвят за феновете които ще посетят Банско за стартовете от 3 до 5 февруари. Голямата атракция безспорно ще е виртуалната сноуборд реалност, която ще се развива на Бъндеришка поляна във всеки от трите дни от петък до неделя (3-5 февруари).

От 10 часа до 15 часа всички желаещи ще могат да пробват сноуборд уменията си във виртуална среда. Специална виртуална игра и най-новият модел очила за виртуална реалност, чиято световна премиера беше преди дни Ви потопят в усещането да си участник в едно уникално сноуборд състезание. Най-добрите състезатели ще бъдат награждавани на всеки кръгъл час със сноуборд аксесоари, а за отличниците организаторите са приготвили големи награди.

По-големите ентусиасти ще могат да се състезват в реална атмосфера на “Пистата на Fibank” в сноуборд слалом на Бъндеришка поляна. Състезанията ще се проведат на 3-и февруари от 10-12 часа, на 4-и февруари от 10-11 часа и на 5-и февруари от 10-12 часа.

Най-скоростните постижения и в двете състезания – виртурални релани ще бъдат награждавани на всеки кръгъл час с каски, ръкавици и други модерни аксесоари, а най-бързите състезатели за деня ще си тръгнат с дизайнерско яке за сноуборд,от мъжката или дамската колекция, на Сани Жекова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *