Само в 7DniBansko.bg

Георги Икономов гостува в БНТ2, Банско става домакин на ключова среща

7 Dni Bansko03.05.2017190

Кметът на Банско Георги Икономов гостува днес в Националната телевизия. Ето какво сподели самият той:

По инициатива на БНТ 2 и с подкрепата на местната власт в лицето на Националното сдружение на общините, днес участвах в стартовото медийно събитие на кампанията „Купувам българско“ – „Вкусът на България“. Под домакинството на директорa на „БНТ Свят и региони“ Екатерина Генова, се проведе първата от поредица дискусии, които си поставят за цел да срещнат интересите на туристическия бранш и българските производители на качествените храни и напитки.

Заедно с кметовете на Велико Търново – Даниел Панов, на Троян – Донка Михайлова и на Търговище – Дарин Димитров, представляваме подкрепата на НСОРБ за кампанията. На 16 май Банско също ще бъде домакин на работна среща, на която с представителите на туристическия бизнес и производители от сектора на хранителните продукти да очертаем конкретните проблеми, които ограничават масовото навлизане на качествените българските продукти в ресторантите и хотелските вериги.

Повдигнатите проблеми ще бъдат обобщени и със съдействието на обществената телевизия ще бъдат потърсени институционалните им решения. НСОРБ от своя страна ще съдейства да бъдат формулирани ясни предложения за промени в законодателството. Успех на кампанията!

Снимка на Георги Икономов.
Снимка на Георги Икономов.
Снимка на Георги Икономов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *