Само в 7DniBansko.bg

Смях в курника! Квачката Нинова си мълчи, но едно от пиленцата и ревна! Тези забравиха Орешарски!

7 Dni Bansko03.05.2017430
Социалистът Александър Симов единстевн ршида вземе думата и да коментира персоналния състав на правителството. “На първо четене се разкрива един кабинет от треторазрядни чиновници, от хора, които никога досега не са заемали политически позиции”, коментира проваленият журналист, издигнал се в партията благодарение само и единствено на мястото му под крилото на .Нинова.
Тези като симов наистина забравиха провала “Орешарски”, шом имат ненормалното самочувствие да кажат: “някакви удобни марионетки, които да бъдат контролирани от политическите сили и когато правят гафове, партиите, които са ги посочили, да могат лесно да изчезнат, да свалят отговорността от себе си”, уточнява Канал 3.
Другият голям проблем, според него, че останалите пък в правителството на ГЕРБ и ОП, са бившите министри, които дублират мандата си. “Неосъзнаването на това, че хората точно тези министри не искат да ги гледат, е един от големите проблеми на ГЕРБ, който ще им гръмне в лицата”, предрече той.
Членът на соцръководството даде пример с финансовия министър Владислав Горанов, който преди няколко седмици каза, че справедилвостта е класово понятие, а миналия петък – че винаги ще има бедни и богати. “Имаме министър, който е основен глашатай на статуквото, което приема бедността за нещо нормално. Финансов министър, който приема бедността за нещо нормално, е като масов убиец, който ходи по улиците на един град”, произнесе убийствения си коментар соцдепутатът.
Симов коментира и новия пост на Лиляна Павлова, която се раздели с регионалното министерство. “Това, че тя се изтегля на такъв пост, нищо неозначаващ или забулен в административни подробности, означава едно – това е лоша оценка за нейната работа досега. И означава, че вероятно има някакъв проблем в това министерство и ще се окаже, че влизането в АПИ може да има много общо с това, че Лиляна Павлова вече не е министър”.
Журналистът и депутат от БСП намери за много странно като концепция и изпращането в МВР на бивш военен в лицето на Валентин Радев. “Трябва да бъдем честни – ГЕРБ продължава своята линия да слага най-неподходящите хора начело на МВР – социоложка, сега военен, следващия път може да сложи цирлков артист”, отсече Александър Симов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *