Само в 7DniBansko.bg

Не е истина какво продава роден секс-символ, за да завърши филм, който започна в Банско! Премиерата е в Ню Йорк

7 Dni Bansko03.05.2017310

Някогашният секс-символ Ники Илиев няма пари, за да довърши новия си филм “Всичко, което тя написа”.

50 хиляди долара не стигат, за да се завърши постпродукцията – доизливане на звук, музикални права и т.н. Звезда в лентата е Гари Дърден, зеленоокият красавец от “От местопрестъплението“.

За да успее да завърши лентата, Ники е стартирал кампания в платформата за краудфъндинг Indiegogo. Там от 9 май желаещи могат да дарят каквато сума пожелаят, а като жест от страна на продукцията ще получат част от реквизита – боксовите ръкавици на Гари, например. Намерението на Ники Илиев е да продаде филма за излъчване в чужбина.

Идеята е “Всичко, което тя написа” да има премиера освен у нас, и в Лос Анджелис и Ню Йорк. “Поех риск с филма, въпреки, че от самото начало нямах достатъчно бюджет. Благодарение на спонсори парите се намериха, но вече са на изчерпване”, разкрива младият режисьор.

Звездата Гари Дърден пък е приел с охота ролята, тъй като намерил сценария за страхотен. А и се възхищава от режисьорските качества на Ники Илиев, предават от Телеграф.

Най-много от престоя му у нас му допаднало в Банско, обясни Ники Илиев. Там имал и емоционална среща с 400 деца от ромската махала, които много му се зарадвали, просто защото чули, че е важен човек, но на някои от по-големите им бил познат от сериала „От местопрестъплението“. Дърден бил много впечатлен и от банските баби, с които също се снимал, но от местните специалитети като капама и катино мезе не вкусил, защото бил на диета и карал предимно на салатки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *