Само в 7DniBansko.bg

Падението няма граници! Мануела Малеева стана “бивол”, лъже вложителите на Fibank

7 Dni Bansko03.05.2017400

Човек никога не е късно да стане за резил. Дори да е Мануела Малеева, която явно не е прихванала нищо от живота си в Швейцария.

Някогашната галеница на Тодор Живков се изявява от началото на годината като видна активистка на партията на Иво Прокопиев. Лошо няма, всеки има право на избор. Пък бил той и неумен.

Но не отива на звезда, макар и бивша, от ранга на Малеева да използва социалните мрежи, за да сипе лъжи срещу банката, в която има най-много индивидуални български вложители!

Екс-тенисистката е постнала на стената си лъжа на “Бивол”, свързана със сметките на американското посолство във Fibank. Но не е отразила след това опровержението на банката. С което подвежда феновете си. УМИШЛЕНО!

7DniBansko.bg отдавна попита Сотир Цацаров защо прокуратурата не предприема нищо срещу ОФИЦИАЛНИТЕ погроми на една партийка над българска банка? Защото по закон, свързан с банковата стабилност, те са забрнени и подсъдни! Откъде накъде партийката на Прокопиев ще обявява за своя ОФИЦИАЛНА позиция сриването на банката на народа?

А г-жа Малеева, ако иска да говори за финанси, нека първо покаже колко данъци е платила в България от многомилионните си приходи от спечелени турнири. Участието и в които бе със съдействието на държавната подкрепа на Тодор Живков!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *