Само в 7DniBansko.bg

Нинова удари магистрално Бойко по сексуалната му ориентация, футболен рфер мълчи като риба в Парламента

7 Dni Bansko03.05.2017611

ГЕРБ и БСП днес отново се заджавкаха на тема “магистрали”. А лидерката на БСП Корнелия Нинова използва полемиката, за да удари по Бойко Борисов с най-милото му – сексуалната ориентация.

В началото на изказването си Нинова заяви: „Бих разделила дискусията на две. Едната – продължаване на лошата практика от 43-ото НС да ударим дъното с ниско равнище на дискусията, с елементарни примери, с безпринципно противопоставяне и връщане години назад. Искаме да дадем друго качество на 44-ото Народно събрание. Ще припомня само един факт на тема комисионни и сделки – “Симитли и един голям строител на магистрали с пряка изповед в ефир” Дотук с жълтуриите!“

Така тя напомни за избухването на пияния шеф на скандалната строителна фирма “Агромах” Методи Бачев, който се изцепи, че кметът на Симитли е.е Бойко Борисов!

Куриозното е, че на изказването на Нинова не реагира новият депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов, син на визирания кмет на Симитли. Очакваше се скандалният футболен рефер да вземе думата, но той явно не се чувства подготвен да говори пред други хора, освен футболисти, когато им вдига картон.

 

коментар

  • кйб

    03.05.2017 at 15:30

    а малкия Апостолов какво педерасче е само

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *