Само в 7DniBansko.bg

Алекс Богданска си ги показа! Мъжете не спряха да зяпат съпругата на Дани Петканов… (СНИМКА)

7 Dni Bansko24.05.201854400
александра богданска

Сочни дини изпъчи на плаж в Гърция Александра Богданска. Съпругата на Лудия Репортер си открадна няколко дни почивка и се пусна по оскъден бански на плажа, видя HotArena.

Формите на Алекс, които наскоро тя уголеми видимо, събраха погледите на плажуващите, които не спираха да зяпат половинката на Лудия репортер – Даниел Петканов.

Брадърката реши да открие морския сезон с неколкодневна почивка в Гърция. В южната ни съседка моделката е с най-близките си приятели, както и със съпруга си Даниел Петканов.

Компанията нае малка къщурка на брега на морето и си спретна истинска веселба. На снимките се вижда, че Алекс лудува повече с приятеля си от детинство – модела Сократ Сократов, докато мъжът й събира тен на шезлонга.

И докато двамата се отдава на бой с водни оръдия, хранят патици и щуреят, мъжът на моделката не мърда от шезлонга, където събира тен.

Близки до двойката разкриват, че Дани е направо друг човек след сватбата. Той вече не върши простотии, излиза по-често с нейни приятели, отколкото с аверите си, улегнал е и стои далеч от скандалите.

Засега двойката не е обсъждала вероятността да си родят дете, но е много възможно скоро и с това да се похвалят.