Само в 7DniBansko.bg

Хайлайфът ни се диви! Топ-красавица си махна циците! Причината е…Бекъм

7 Dni Bansko03.05.2017140

Нещо необичайно се случва с топ-дизайнерката Мегз. Вчера ви разказахме как Каканашева е отрязала косата си. Днес читател на Хот Арена забеляза, че това не е единствената промяна, която първата ни дизайнерка е направила по себе си с цел връщане към естественото. Мегз е махнала силиконовия си бюст.

Каканашева беше заложила на елегантен бюст от 300 кубика и гърдите й изглеждаха много красиви без да прекалява, като повечето фолк певици с гърди като дини. Нещо обаче я е накарало да реши да се раздели със силикона и да се върне към естествените си гърди, които бяха много красиви и пропорционални и преди уголемяването.

Според последните слухове първата ни дизайнерка вече намирала всичко изкуствено за грозно и поискала да й направят много сложна операция за махане на имплантите. Операцията се е състояла в Турция преди две седмици, но е пазена в тайна. Тази операция е много популярна в Холивуд и много звезди, като Виктория Бекъм, са прибягвали до нея, защото силиконът отдавна излезе от мода на запад.  А новото поколение звезди, като Селена Гомес, Ариана Гранде или Тейлър Суифт, изобщо не искат и да чуят за него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *