Само в 7DniBansko.bg

Топновинар аут от ефира на Нова телевизия! Няма да повярвате с какво ще си вади хляба от сега нататък…

7 Dni Bansko23.05.201810130
нова телевизия

Христо Калоферов определено е едно от най-чаровните лица на Нова телевизия, където е от 2007 година насам. Топновинарят е фотогеничен и с отличен усет към професията, поради което е и доста апетитна хапка за мнозина. Малцина обаче биха предположили, че вместо като говорител в новинарските емисии, Калоферов ще се изявява с професионален… фотоапарат, пише в. “ШОУ”.

Всъщност синеокият симпатяга от години се увлича по фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, още докато учи операторско майсторство. И до днес остава верен на традицията – все още снима с професионален фотоапарат с лента.

Изглежда хобито му не остава незабелязано. Наскоро народното издание научи от сигурни източници, че популярна английска медия подготвя апетитно предложение към Калоферов, но не като към водещ на новинарски емисии, а като към фотограф – по проект, свързан с реализирането на поредица от документални филми за емблематични световни забележителности.

Очаква се съвсем скоро журналистът на Нова тв да получи атрактивна оферта, която ще следим с интерес дали ще приеме.
Припомняме, че Христо Калоферов е едно от емблематичните лица на Нова телевизия. Преди да се присъедини към частния канал, работи и за „По света и у нас” в БНТ, както и за регионалния телевизионен център в Благоевград. Бил е и водещ на сутрешния блок на Нова тв, където си партнира с Мирослава Иванова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *