Само в 7DniBansko.bg

Честито! Водещият на Нова ТВ Богомил Грозев чака дете от новата си! (Горещи подробности)

7 Dni Bansko23.05.20186580
богомил грозев1

Новата годеница на новинаря Богомил Грозев – Мария Такова, е бременна. Докторката по хомеопатия е едва в 3-4-ти месец и вече получи предложение за брак от бащата на първородното си дете.

Водещият на сутрешната новинарска емисия по Нова ТВ и Такова се сгодиха съвсем наскоро и отпразнуваха щастливото събитие в Халкидикипредаде „Галерия“.

Богомил Грозев и Мария се познават отдавна, но си стават близки преди по-малко от 2 години, когато бракът на журналиста върви към своя край. В кулоарите на Нова ТВ се шушука, че новинарят се развежда с бившата си съпруга Кристина Радичева (дъщеря на големия комик Антон Радичев) именно заради паралелната си връзка с Такова. Близки до Грозев обаче твърдят, че бракът му отдавна куцал и младата докторка по хомеопатия няма нищо общо с развода му.

За сметка на това пък, Богомил Грозев имал голяма вина за приключването на дългата връзка на Мария с актьора и тв водещ Наско Михайлов.

Двамата имали доста сериозни отношения, а Наско дори планирал предложение за брак, когато научил, че любимата му е влюбена в негов колега.

Михайлов още страдал по Мария и трудно понесъл новината, че бившата му чака дете. Екс съпругата на Богомил Грозев също не го приела с усмивка. Новинарят и Кристина имат син на име Теодор, а от предишния си брак Криси има и дъщеря, която Грозев винаги приемал като свое дете.

Радичева се притеснявала как децата ще приемат новината, че ще си имат братче или сестриче. Освен това щерката на Антон Радичев никак не харесвала новата изгора на бившия си. Смятала я за вятърничава и не била далеч от истината, според запознати.

Мария Такова била по живота, обичала купоните и шумните заведения, за разлика от Грозев, който е домошар.

Откакто са заедно обаче, Богомол доста се променил. Двамата всеки уикенд куфеели по дискотеките и дори годежът си отпразнували на щурия музикален фест Halkidiki Adventure в Гърция. „Мимето доста го отвори към нощния живот и купоните, но това ще е до време. Той все пак е улегнал мъж, дано и тя се кротне покрай бременността“, цъкат с език авери на Грозев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *