Само в 7DniBansko.bg

Геройство на 50-годишната Гала! Бременна е в 4-ия месец!

7 Dni Bansko02.05.20171020
Гала вероятно е бременна и чака бебе на достолепната 50-годишна възраст. Корем, отговарящ на края на четвъртия месец, сияйно лице и стойка като за трудна жена е телевизионната водеща.
Хубавицата от Плевен, макар и на половин век, най-вероятно този път наистина чака бебе, пише “Таблоид”. По информация на изданието Гала е бременна в края на четвъртия месец и вече се готви да обяви новината с фанфари.
Коремчето видимо си личи, кръглата му форма издава дори, че най-вероятно в утробата й расте малко момченце. Бабините поверия, на които и самата тя е признавала, че вярва, сочат, че щом качването на килограми по време на бременността се изразява в разливане около таза и ханша, тогава жената чака момиченце. Респективно, младеж се е оформил в корема, щом той е щръкнал напред.
Гала от години се опитва да има второто детенце и въпреки всички раздори с дългогодишния й приятел Стефан, явно молбите й са чути. Тази зима семейството на Галя Пенева бе в криза заради битовизми, но малко след Нова година стана ясно, че Стефан и блондинката отново са се събрали.
Източници от Нова телевизия обясниха, че бебенцето е заченато спонтанно, без намесата на специалисти по репродуктивна медицина. Първородната щерка на Гала – Мари, приела много радушно новината и обещала да се грижи за бебето, когато и да се роди, въпреки че девойката вече поема по свой собствен път.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *