Само в 7DniBansko.bg

Сензационен скандал! Бой в най-гледаното родно тв-шоу изхвърли звездата на предаването

7 Dni Bansko02.05.2017600

Оперният певец Юлиан Константинов е бил натирен от шоуто „Аз обичам България.

Той проявявал прекалена агресивност и налитал на бой на участниците, когато не бил съгласен с тях, пише сензационно „Таблоид”. Именно това е причината за изненадващата рокада преди няколко седмици, когато музикантът бе сменен от Иван Ласкин.

Юлиян взимаше нещата твърде насериозно и през последните седмици на няколко пъти прояви изненадваща агресия към хора от противниковия лагер”, твърдят източници. Преди няколко седмици певецът налетял на капитана на другия отбор – Андрей Слабаков, което допълнително наляло масло в огъня. Според хора от екипа невъздържаното поведение на оперния бас дори наложило спиране на снимките на няколко епизода от предаването, което е на запис. Екипът и участниците трябвало да изчакат Константинов да успокои топката, за да може снимките да продължат.

Адски се пали, много е невъздържан и не може да контролира гнева си, а най-вече изобщо не си дава сметка, че това е шоу, а не реално състезание. Юли е много честолюбив и когато губи, много страда. На няколко пъти обаче се усъмни в победата на Слабаков и обвини екипа на шоуто, че подсказва на актьора”, коментират очевидци на агресивното поведение на Юлиан.

Константинов крещял, че играта не е честна и че ще напусне предаването. Същевременно той на няколко пъти бил предупреден от продуцентите, че ще изхвърчи, ако не престане да буйства. Ултиматумът явно не подействал и в крайна сметка след поредна тежка изцепка продуцентите взели категоричното решение да изгонят капитана на единия отбор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *