Само в 7DniBansko.bg

Пълна излагация! Дупето на Мегз огъна желязна врата! Миньончето този път прекали… (Горещи СНИМКИ)

7 Dni Bansko21.05.20182810
мегз

Деформиран клонинг на Мегз върлува из двете най-популярни социални мрежи и плаши потребителите с по-слаби ангели.

Не е тайна, че голяма част от т. нар хайлайф персони и по-точно онези от тях, които имат претенции да са модни и секс икони, прибяват до услугите на фотошоп или по-олекотените приложения на смартфоните, създадени за корекция на тлъстинки, акне, бричове и други подобни несъвършенства.

Миглена Каканашева е една от тях. Дизайнерката с полюсни настроения обаче действа с фотошопа като абсолютен лаик и ако не иска да продължи да става за смях и подигравки, няма да е лошо или да мине кратък курс при някой специалисти, или както правят по-отраканите ВИП-дами, да си плаща на някой, който малко от малко да умее да борави с инструментите за ретуш.

Светското предаване на ПИК TV “Жълтите новини” разкри най-фрапантните поразии, които Каканашева сътвори върху снимките си в социалните мрежи. За ваше улеснение сме оградили с червено участъците с издънките на Миглена.

Долу е един от последните й кадри, на който рекламира този бански комплект. “Новият ти бански е толкова як, че огъва дори метални врати”, присмяха на дизайнерката зевзеци из социалните мрежи.