Само в 7DniBansko.bg

Скандалът на годината! Ася зарязала Криско, заради…циганин

7 Dni Bansko01.05.2017420

След като Криско показа новата си любима – танцьорката Цвети, бившата му изгора Ася Капчикова започна непрекъснато да качва снимки с новото си гадже в Инстаграм,  за да го дразни. Сега го удари и по друго болно място, пише HotArena.

За никой не е тайна, че най-големият конкурент в музикалната сфера на Кристиян Талев е колегата му 100 Кила. Мургавият варненец и Капчикова ще участват в маратона „We Are Legion“. След края му Ася щяла да се натисне на Килата да я снима и в свой музикален клип, защото била наясно това колко много ще подразни бившия й, разказват запознати.

Габровецът всъщност преди й удари голямо рамо и за конкурса „Мис Плеймейт“, и за популяризирането й, но изглежда тя не изпитва благодарност, а всячески се чуди как да го засегне. Капчикова не спира да наводнява мрежата с фотоси със 100 Кила, с което пък прекъсна старото си хоби – да пуска снимки с мусколестото си ново гадже.

Историята помни, че това не е първият нож в гърба на Криско. По същия начин постъпи и младата певица Гери-Никол, макар че с нея не е имал връзка, както бе с Ася. Той направи първите два хита на Х-факторката, които я изстреляха в музикалния бизнес на много силни позиции, след което тя го захвърли и побърза да се изфука, че е направила дует с конкурента му 100 Кила.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *