Само в 7DniBansko.bg

Честит първи май, глупаци! От Кирил Домусчиев и Делян Пеевски

7 Dni Bansko01.05.2017571

Дойде ли първи май, най-хубавото нещо е да изключиш телевизора. Защото това е националния ден за полудяване на синдикалисти и комунисти. Или оглупяване. За радост на поръчалите си празника олигарси.

По принцип тези, дето взимат думата на първи май, нямат нищо общо с трудещите се. Нямам как в този и вид соцпартията да е такава, еле пък лидерката и Корнелия Нинова. Значи тя е работила заместник-министър по измамите в кабината Станишев, преди това е била част от разбойническо-мениджърската приватизация при Костов, а сега както стана ясно, е част от олигархичната структура БСП!

Как тази мултимилионерка ще говори за трудещи се? Тя е платен шеф на олигархична структура, мъжът и на заплата в “ЛукОйл”, синът и ученик в Щатите. Някъде тук да виждате труд?

И ако социалистите полудяват в опита си с думи за прости да накарат електората да не гледа милиардерското им настояще, а да си мечтае за комунистическото им минало, како да кажем за синдикатите!?

Лидерът на КНСБ днес се изкряска, че иска 1 700 лева средна заплата и 800 минимална! Пич, язък ти за белите коси. Що си правиш маршировка на зъбите и тренировка на ушите баш по празниците? Виждал съм го веднъж този Димитров на живо. Дойде в италианския ресторант в мол “Сердика” с една засукана застаряваща дама. Костюм за 2 000 лева. Вино за 100. Салата със сьомга, паста със сьомга, десерт без сьомга. Приличаше на човек от синдиката на сьомгата. А не от този, дето трябва да брани хорицата у нас, никога през живота си невиждали сьомга.

Вместо да говори щуротии за 1 700 лев, пичът с костюмчето да беше използвал камерите да попита:

1. Защо още не е ясно какво уби двама работници в завода на Кирил Домусчиев?

2. Защо Делян Пеевски фалира всеки бизнес, който не е негов и праща хиляди безработни на улицата?

3. Докъде стигна изпълнението на договора за приватизация на БМФ и вярно ли не се спазва едно от най-важните условия – да не се съкращават хора.

4. Защо бяха закрити толкова много работни места в “Булгартабак”, нищо, че това уж е забранено, а фирмата на огромна печалба?

5. Дотира ли под някаква форма държавата мините на Ковачки и въпреки това в неговите мини има гладни работници?

6. Ще се разследва ли най-накрая приватизацията в България, родила олигарси и бедна рая?

7. Защо все още има региони в България, в които не назначават в администрацията българи на работа, защото не говорят…турски?

8. Как така фалират фирми-подизпълнителки на големи държавни поръчки, по които главните изпълнители са получили стотици милиони? Къде са потънали парите и защо масрафа трябва да се плаща от…работниците?

Има и още 100 въпроса по 8, които господинът с шарения алаброс може да зададе. И като получи отговор, ще му стане ясно защо заплатата тук не е вече 1 700 лева. Ама от такива въпроси боли глава! А така говориш глупости и те боли…

Това днес са лозунги, с които Димитров и Корнелия Нинова манифестират пред мавзолея на Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и вся остальная олигархская…И с тях си избиха заплатите до следващия празник на Труда.

ЧЕСТИТ ПЪРВИ МАЙ, ГЛУПАЦИ!

 

 

коментар

  • Стоян

    04.05.2017 at 12:14

    Има и още 100 въпроса по 8, които господинът с шарения алаброс може да зададе. И като получи отговор, ще му стане ясно защо заплатата тук не е вече 1 700 лева. Ама от такива въпроси боли глава! А така говориш глупости и те боли…
    Това днес са лозунги, с които Димитров и Корнелия Нинова манифестират пред мавзолея на Делян Пеевски, Кирил Домусчиев и вся остальная олигархская…И с тях си избиха заплатите до следващия празник на Труда.Да добавим и всички останали в парламента!!!И защо господата депутати на първото заседание на парламента не си замразиха техните увеличения на заплатите,а да вдигнат заплатите и пенсиите на така обеднелият български народ?

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *