Само в 7DniBansko.bg

Бомба в национален ефир! Сидеров попиля БСП: Ако аз бях ударил журналист, вече всички щяха да гърмят…

7 Dni Bansko17.05.20184590
волен сидеров бойко борисов валери симеонов

Големите теми трябва да са свързани с доходите на хората, с това да се върнат младите в България, да се развива икономиката ни, заяви пред БНТ лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на ОП Волен Сидеров.

Той напомни, че все още доходите у нас са доста по-ниски от европейските и трябва да се работи в посока повишаването им. От важно значение, напомни още Сидеров, е и възрастните хора да са финансово осигурени. Иначе, по думите му, ако не мислим за тези неща, ще потънем в плуващите пясъци на ежедневието и дребнотението.

Поведението на депутатите от БСП беше меко казано неприемливо. Ако бях аз вече всички щяха да гърмят с първа новина, че съм ударил журналист. Много интересно защо същите тези медии и коментатори леко приеха хулиганското поведение на социалистите”, заяви лидерът на “Атака”.

За историческата среща на Съвета на ЕС в София, Сидеров коментира, че страната ни е предприела правилен подход за темата западните Балкани. “Разбрах, че тук ще има инвестиции за милиарди и за първи път се случва нещо хубаво за страната ни. Сега имаме уникален шанс да бъдем тези, които свързваме, а не разделяме”, заяви Сидеров.

По повод отказа на Светия синод да участва в тържествата на Орхидската архепископия, лидерът на “Атака”, заяви че има два нюанса. “Светия синод вероятно се притеснява, че ако изпрати делегация ще означава признаване на македонската църква. Нека да не притискаме синода, те ще си решат каквото трябва и според канона”, допълни още Сидеров.